VerkadeKlimaat Oranjeloop en Valentine's tribute to Queen

44e VerkadeKlimaat Oranjeloop

Op vrijdag 16 juni 2023 vind de 44e VerkadeKlimaat Oranjeloop plaats. Trek je hardloop outfit uit de kast en doe lekker mee. We starten met de jeugdloop en rond de klok van 20:00 uur schieten de prestatielopers uit de startblokken voor de 5 en 10 km. Voor meer informatie over dit evenement en inschrijven klik op onderstaande button.

Locatie: Hardloopparcours Oranjeloop
Tijd: 19:00 - 21:30 uur

VerkadeKlimaat Oranjeloop


Valentine's tribute to Queen 

Robby Valentine, frontman van de band Valentine, begon zijn muzikale carrière als toetsenist, maar op zijn latere soloalbums nam hij een groot deel van de instrumenten voor zijn rekening. Hij beheerst naast diverse toetsinstrumenten ook de gitaar, de basgitaar en drums en percussie. Zijn werk is sterk beïnvloed door bands als Queen, Toto en the Beatles. Zijn grootste hit is Over and over again uit 1991. 

Met zijn Valentine's tribute to Queen brengt Robby een ode aan zijn muzikale inspirators en toert daarmee door heel Nederland. Op vrijdag 16 juni hebben wij de eer om deze topband op het podium te hebben staan. Wel of geen Queen fan, hier moet je bij zijn geweest!!