Vrijdagmiddagborrel, VerkadeKlimaat Oranjeloop en Valentine's tribute to Queen

Vrijdagmiddagborrel

Vanaf 16:30 begint het feest op de vrijdag met de vrijdagmiddagborrel. Uit het werk kan je meteen door naar festivalterrein de Kievit. Hollandse zanger Mark Verkade zorgt voor de vrolijke noot, dus je kan het weekend lekker beginnen!

Locatie: Festivalterrein de Kievit
Tijd: 16:30 - 18:30 uur


44e VerkadeKlimaat Oranjeloop

Op vrijdag 16 juni 2023 vind de 44e VerkadeKlimaat Oranjeloop plaats. Trek je hardloop outfit uit de kast en doe lekker mee. We starten om 19:00 uur met de jeugdlopen en rond de klok van 20:00 uur schieten de prestatielopers uit de startblokken voor de 5.000 en 10.000 m. Rond 21:30 uur is de prijsuitreiking op het podium van het festivalterrein. Voor meer informatie over dit evenement en inschrijven klik op onderstaande button.

Locatie: Hardloopparcours Oranjeloop
Tijd: 19:00 - 21:30 uur

VerkadeKlimaat Oranjeloop


Valentine's tribute to Queen 

Vanaf 20:00 uur verzorgt dj Youp de muziek tot de prijsuitreiking. Na de prijsuitreiking brengt Robby Valentine met zijn band een ode aan Queen en tovert de Kievit om in Little Wembley. 

Robby Valentine, frontman van de band Valentine, begon zijn muzikale carrière als toetsenist, maar op zijn latere soloalbums nam hij een groot deel van de instrumenten voor zijn rekening. Hij beheerst naast diverse toetsinstrumenten ook de gitaar, de basgitaar en drums en percussie. Zijn werk is sterk beïnvloed door bands als Queen, Toto en the Beatles. Robby is ondermeer bekend van zijn hit Over and over again. 

Met zijn Valentine's tribute to Queen brengt Robby een ode aan zijn muzikale inspirators en toert daarmee door heel Nederland. Op vrijdag 16 juni hebben wij de eer om deze topband op het podium te hebben staan. Wel of geen Queen fan, hier moet je bij zijn geweest!!