45e VerkadeKlimaat Oranjeloop en House of Rock

45e VerkadeKlimaat Oranjeloop

Op vrijdag 14 juni 2024 vind de 45e VerkadeKlimaat Oranjeloop plaats. Trek je hardloop outfit uit de kast en doe lekker mee. We starten om 19:00 uur met de jeugdlopen (gratis deelname!) en rond de klok van 20:00 uur schieten de prestatielopers uit de startblokken voor de 5.000 en 10.000 m. Rond 21:30 uur is de prijsuitreiking op het podium van het festivalterrein. Voor meer informatie over dit evenement en inschrijven klik op onderstaande button.

Locatie: Hardloopparcours Oranjeloop
Tijd: 19:00 - 21:30 uur
Leeftijd: All

VerkadeKlimaat Oranjeloop


House of Rock 

Vanaf 20:00 uur verzorgt Dj Youp de muziek tot de prijsuitreiking. Na de prijsuitreiking speelt de band House of Rock de Kievit plat. 

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak… Die prikkelende gedachte was het uitgangspunt van partyrockband ‘House Of Rock’. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd. House en dance classics, die de tand des tijds met gemak hebben doorstaan, vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Keyboards en draaitafels hebben vakkundig plaats gemaakt voor ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Dit alles wordt nog eens stevig doorspekt met de iconische rockriffs uit de jaren ’90. Het publiek zal ondersteund door twee sexy zangeressen dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen. Afgelopen jaar vuurden zij hun vlammen en feestkanonnen af op de grote festivals van Nederland waaronder Paaspop, Zwarte Cross en nog veel en veel meer… Kortom, hier moet je bij zijn geweest!!