Oranje Comité Kwintsheul,
Klaar voor de toekomst!

Kom je ook?
vrijdag 26 april 2024
vrijdag 26 april 2024
vrijdag 26 april 2024
zaterdag 27 april 2024

Koningsnacht en Koningsdag 2024

Over ruim een maand staan Koningsnacht en Koningsdag alweer voor de deur en dan gaan we er weer een groot feest van maken! We hebben weer een mooi programma in elkaar gedraaid waar jong en oud aan hun trekken kunnen komen. Doe gezellig mee, versier je voortuin en laat Kwintsheul weer Oranje kleuren! 

Koningsnacht

Koningsdag

Beste buurtgenoten uit Kwintsheul,

We zijn verheugd om het nieuwe evenement "Rondje de Heul" aan te mogen kondigen! Op zondag 2 juni organiseren Dorpshuis & Partycentrum Kastanjehof, Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck, Scouting Kwintsheul, Quintus & Vitis Welzijn een gezellige dag vol plezier en ontdekkingen, van 13:00 tot 16:00 uur op vier verschillende locaties in Kwintsheul.
Dit evenement is perfect voor alle leeftijden, met activiteiten die jong en oud zullen aanspreken. Deelname is volledig gratis en we streven ernaar om zoveel mogelijk mensen samen te brengen voor een gezellige middag!

Zet 2 juni in de agenda, meer informatie over het evenement volgt binnenkort!

Met vriendelijke groet,
De organisatie

Jubileumjaar 2023

Nog steeds nagenietend halen we elke week nog herinneringen op van de festiviteiten op Koningsdag en de Feestweek. Allebei waren ze dit jaar meer dan geslaagd. Ook het historisch café was zeer gezellig met prachtige anekdotes en verhalen uit de oude doos. Wilt u teruglezen wat er in dit jubileumjaar allemaal heeft plaatsgevonden, klik dan op de onderstaande link.

Jubileumjaar 2023

Oranjecomité Kwintsheul steunt Scouting Kwintsheul voor verduurzaming en opknappen clubgebouw!

Oranjecomité Kwintsheul heeft als goed doel in 2023 het verduurzamen en opknappen van het clubgebouw van Scouting Kwintsheul gekozen. Om dit te bewerkstelligen wordt een bedrag van €1.500,- beschikbaar gesteld. 

Lees meer 

Sponsoring

Wilt u een bijdrage leveren aan de festiviteiten en evenementen die wij organiseren? Klik op onderstaande button en bekijk de mogelijkheden!

 

Sponsorpagina

 

Kwintsheul kent een rijke geschiedenis

In 100 jaar tijd is veel verandert, maar het Oranje Comité heeft de tand des tijds doorstaan en gaat mee met de laatste ontwikkelingen. Met een enthousiaste groep vrijwilligers en een stevige basis gaan we het volgende hoofdstuk schrijven in onze geschiedenis!

Wilt u meer weten wat zich de afgelopen 100 jaar heeft afgespeeld, ga dan naar onze historische pagina!  

Meer info

Wie zijn wij?

Wij zijn Oranje Comité Kwintsheul en organiseren jaarlijks evenementen die maatschappelijk relevant zijn en de sociale cohesie in Kwintsheul versterken. De festiviteiten rondom Koningsdag, sportevenementen als de VerkadeKlimaat Oranjeloop en Feestweek Kwintsheul worden druk bezocht en zijn een ontmoetingsplek voor Heulenaren en mensen uit de omgeving.

Dit doen we met een enthousiaste (jonge) groep mensen die de schouders eronder zetten en wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren, particuliere giften en subsidie van gemeente Westland. Hierdoor kunnen wij veel van onze activiteiten gratis aanbieden zodat iedereen mee kan doen. Tevens werken wij samen met vaste partners als Scouting Kwintsheul, St. Gregorius, Vitis Welzijn en partycentrum Kastanjehof.

Voor deze activiteiten kunnen we altijd helpende handjes gebruiken zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Vind je het leuk om met een gezellige groep Heulenaren de festiviteiten te helpen organiseren, meld je dan aan. Heb je weinig vrije tijd, maar wil je wel helpen met op-/afbouwen en tijdens de evenementen, laat dit dan weten aan een van de comité leden of klik op onderstaande knop!

Word vrijwilliger

Sponsors