Sponsor feesttent Oranjeloop

Hoofdsponsor Oranjeloop

Sponsor feesttent Koningsdag

Sfeerverslag W(K)oningsdag 2020


Virtuele kinderdisco!

Je kon wel merken dat de kinderen ondertussen gewend zijn om te videobellen met klasgenoten. Met 35 "deelnemers" is de kinderdisco een succes te noemen, want met gemiddeld drie kinderen per "deelnemer" zijn ongeveer 100 kinderen ruim een half uur lekker actief bezig geweest onder begeleiding van Kevin Kouwenhoven. Deze party-dj is ondertussen een vertrouwd gezicht voor de Heulse jeugd en weet van elke gelegenheid een daverend feest te maken!


Plaatjes aanvragen via de chat en tong uitsteken voor de camera, het kan allemaal bij de virtuele kinderdisco!


Virtuele familiequiz

Onder begeleiding van de Quiz Brothers deden bijna 100 teams mee met de virtuele familiequiz voor jong en oud. Zo had je een gevarieerde teamsamenstelling nodig om te kunnen winnen, want de vragen waren dan ook voor jong en oud. Voordat met de quiz gestart werd was er nog een muzikale verrassing. Een Koningsdag zonder het Wilhelmus is niet denkbaar, dus de verbinding van Koos Sekreve werd opengesteld en zo kon iedere deelnemer van de quiz uit volle borst het WIlhelmus mee zingen! Vervolgens werd zo als te doen gebruikelijk gestart met de plaatjesronde, vervolgens een algemene vragen ronde en daarna de muziekronde.


Na de pauze kwam de Heulse ronde waardoor "buitenlui" direct kansloos werden voor de overwinning. Het begon al bij vraag 1: Je loopt de kerk uit, steekt over bij het zebrapad, gaat linksaf, de tweede straat rechts, de eerste straat links: in welke straat staat u? (Riviergrondel)

Maar ook vragen over Quintus (trainer mini-f, oprichting Quintus Gymnastiek etc.), wie is VROS KOE KEES (Koos Sekreve)  en foto's met waar staat de fotograaf? Voor de echte Heulenaar uiteraard geen probleem!


In de laatste ronde kon je met de eerste letters van de antwoorden een bonuswoord puzzelen. Dit bleek, hoe toepasselijk ook, Koningsdag te zijn!


De uiteindelijke winnaars waren de Mansjes die er met de eeuwige roem vandoor gingen. Na afloop van de quiz werden zes prijzenpakketten verloot onder de deelnemende teams. Zodoende maakte elke deelnemer kans op een prijs!


Ook hier veel positieve reacties en de volledige uitslag van de Quiz is hieronder te vinden.


Voortuinchallenge

Met circa 30 aanmeldingen is de voortuinchallenge een succes te noemen en heeft het dorp een feestelijke uitstraling gekregen en een beetje kleur en gezelligheid gebracht. Onder het mom van we hebben toch niks te doen werd Kwintsheul langzamerhand steeds meer oranje!

Ook huizen die zich niet op hadden gegeven deden vrolijk mee met versieren. Nadat Cor bij WOS Radio tekst en uitleg had gegeven over het Koningsdag programma leek het ze bij WOS TV leuk om een item te maken over Koningsdag in Kwintsheul. Dit Item kan je hieronder bekijken.

Al met al een geslaagd evenement en de uiteindelijke winnaar had zich ook als eerste aangemeld... Dat kan geen toeval zijn!


Van harte gefeliciteerd familie Valk (Leeuwerik 162)

Kleurwedstrijd

Ook de kleintjes hadden een eigen onderdeel waar ze in uit konden blinken: de kleurwedstrijd! Met 20 geldige inzendingen werd het de jury nog knap lastig gemaakt, maar uiteindelijk bleek de kleurplaat van Iris van der Heijden het mooiste! Veel plezier met je prijs!

2e prijs 

1e prijs

3e prijs