Sponsor feesttent Oranjeloop

Hoofdsponsor Oranjeloop

Sponsor feesttent Koningsdag

Programma Feestweek 2019


Donderdag 20 juni

Wie haalt de overkant zonder nat te worden…? Wie loopt dit jaar het snelste naar de overkant…? Maar bovenal, wie is dit jaar het mooist uitgedost…?

 

Misschien is het kwartje al gevallen, maar het vertrouwde boegsprietlopen staat ook dit jaar weer op het programma! Ben je mentaal in evenwicht en heb je een vaste tred, dan is dit echt iets voor jou. De locatie voor dit (water)spektakel is wederom de vijver aan de Blankvoorn. Inschrijven kan vanaf 18:45 uur en het boegsprietlopen start om 19:00 uur.

 

Wat is echter een evenement zonder toeschouwers? Kom dus gezellig kijken naar dit spektakel en beleef de spetterende start van de feestweek mee!


Boegsprietlopen
Boegsprietlopen4
Boegsprietlopen2
Boegsprietlopen3
Google Maps Generator by embedgooglemap.net

Vrijdag 21 juni

VerkadeKlimaat Oranjeloop

Jaarlijks vindt op de een-na-laatste vrijdag van juni traditioneel de VerkadeKlimaat Oranjeloop plaats. Naast de sportieve activiteiten worden dit jaar rondom de Oranjeloop diverse activiteiten georganiseerd. Vanaf 18:00 uur gaat de inschrijving voor alle afstanden van de Oranjeloop van start. Tegelijkertijd staan als warming-up voor het hardlopen trampolines en kinderspringkussens opgesteld op het veldje.

 

Om 19:00 uur is het startschot van de 700 m jeugdloop. Omstreeks 21:15 uur is de laatste deelnemer van de 10 km de finish gepasseerd en kan overgegaan worden op de prijsuitreiking. Deze vindt plaats om 21:30 uur in de tent.

Feestavond in de tent

Na de prijsuitreiking zorgt coverband

voor de muzikale invulling van het avondprogramma!!!


Deze band behoeft geen introductie meer. Met twee sterke vocalen en de reete strakke band zorgt Valium voor de juiste harmonie en de perfectie van het naspelen van te gekke nummers. Nummers gemaakt door de grote bands der aarde zoals Beatles, Johnny Cash & The Doors tot aan Jamie Lidell, Red Hot Chili Peppers, The Killers, Paolo Nutini, Joss Stone, Editors en nog veel meer! Alle genres van Lowlands / Sixties / Pop / Rock / Soul & Funk passeren de revue, en met meer dan 200 nummers in het repertoire, zorgt deze band dat het tentdak eraf gaat!


Heeft u nog puf over na het hardlopen, blijf dan gezellig sfeer proeven!

Zaterdag 22 juni

Ochtendprogramma

Om 10:00 uur starten diverse activiteiten. Voor wandelliefhebbers zijn twee mooie routes van 10 of 25 km uitgestippeld. Vanaf 9:45 uur kunt u zich in de tent inschrijven voor een wandeltocht. Deelnemers krijgen een leuke attentie!

 

Kosten voor deelname aan de wandeltocht bedragen €3,-

 

Naast het wandelen start om 10:00 uur ook de rommelmarkt (Hoenderparklaan) en het stoepkrijttekenen (Kievit). Heeft u tijdens de voorjaarsschoonmaak de zolder leeggehaald, dit is het ideale moment om die spullen een nieuwe eigenaar te bezorgen.

 

Middagprogramma

Vanaf 13:00 uur start het middagprogramma met activiteiten voor jong en oud op het veld aan de Kievit. Diverse attracties voor de jeugd, zoals een zweefmolen, buikschuifbaan en Base Jump (3 m!!) staan in de middag op het veld.

Eierwerpen 15:00 uur

Dit jaar wordt voor het eerst het Heuls Kampioenschap Eierwerpen georganiseerd. In dit kampioenschap strijden duo’s met elkaar om de overwinning. De vanger en de werper gooien het ei van steeds grotere afstand naar elkaar toe. Het duo dat de grootste afstand realiseert wint die felbegeerde trofee! Welk duo haalt de grootste afstand en gaat de geschiedenis in als eerste winnaar?


Inschrijven kan vanaf 14:45 bij de tent. Het werpen vangt aan om 15:00 uur.

Spijkerslaan 16:00 uur

Om 16:00 starten we de midzomer “après-ski” met spijkerslaan. Met bierbanken en après-ski muziek toveren we het veld om in een Heulse Alpenweide en worden spijkers in de boomstam geslagen. Wie heeft de beste oog-hand coördinatie en slaat de spijker het snelst in de boomstam?

Jamaica-run (18+) 16:30 uur

Als klapstuk sluiten we deze middag af met de Jamaica-run. Deze wedstrijd start om 17:00 uur. Bent u sportief en vindt u gezelligheid belangrijk, dan is de Jamaica-run de ideale wedstrijd voor u. Onder het genot van een drankje legt u een kort parcours af. staat u stabiel op uw benen, neem dan deel!

De muziek op het veldje wordt verzorgd door Dj Tom de Koning.

Muziekbingo 17:00 – 18:30

Bent u een echte muziekkenner, dan is deze activiteit echt iets voor u. Laat uw muziekkennis testen door de Quizbrothers en wie weet gaat u met de 1e prijs aan de haal!

 

Kosten voor deelname aan de muziekbingo bedragen €5,-

Avondprogramma

Feestavond in de tent 21:00 – 01:00


Coverband Gold Vicious sluit de feestweek van 2019 af!

Gold Vicious is een jonge en energieke coverband uit de omgeving van Den Haag, bestaande uit Koen Rurenga (gitaar en zang), Colinda van de Sande (gitaar en zang), Freek Wessels (basgitaar) en Guido Voorwinde (drums).


Het motto van de Gold Vicious is ‘bringing back theclassics’, waarbij voornamelijk pop/rock gespeeld wordt. Daarnaast zijn er ook rock-’n-roll en blues nummers te horen tijdens de optredens. The Rolling Stones, Eric Clapton en Creedence Clearwater Revival komen allemaal in het repertoire voorbij. Ook nieuwe hits worden niet geschuwd; denk bijvoorbeeld aan The Black Keys. Deze mix van oud en nieuw zorgt voor een swingende setlist voor jong en oud!


We zien u graag in de tent om de feestweek 2019 spetterend af te sluiten!Evenementlocatie